Nokverhoging kopen

Win ruimte met verhogen

Als uw zolder verdieping een laag dak heeft is het verhogen van uw nok een van de beste manieren om ruimte te winnen. Mocht het dak te laag zijn om hier onder te kunnen staan dan kunt u door middel van het verhogen van de zolder het goed beloopbaar maken en zo krijgt creëert u eigenlijk een extra verdieping.

 

Eenzijdige nokverhoging

Een verhoging van het dak aan één kant (eenzijdig), betekent dat het dakvlak aan de voor- of achterkant wordt verlengd. Hierbij geldt dat hoe breder de verlenging, hoe hoger de prijzen zijn, maar ook hoe meer ruimte u creëert.

 

Uw huis stijgt in waarde

Als u overweegt een nokverhoging te laten aanbrengen op uw zolder dan zal ook uw woning in waarde stijgen. Het vloeroppervlakte zal namelijk groter worden en hoe meer beloopbare m2 hoe meer de woning stijgt in waarden. Mocht u uw huis met de tijd willen verkopen dan zal er door de nokverhoging een betere prijs ontvangen.

 

Tweezijdige nokverhoging

Wanneer de opbouw tweezijdig is, zal een team het dak in zijn geheel een stuk verhogen. Dit kan alleen wanneer de constructie van het dak deze belasting aan kan. Het voordeel van tweezijdig verhogen is de vergroting van licht en ruimte.

Afwerking nokververhoging

U kunt uw nokverhoging bij ons ook van binnen volledig laten aftimmeren. Wij werken uw nokverhoging mooi af, door middel van vuren houten regels en gipskartonplaten.

Accessoires nokverhoging

Wij hebben een uitgebreide collectie accessoires voor uw nokverhoging. Zo kunt u bijvoorbeeld uw nokverhoging uitbreiden met een rolluik, zonnescherm, hor, ventilatierooster of een Velux dakvenster.

Klantbeoordeling


8,7

/ bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaardnokverhogingen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!