Disclaimer

De op de site getoonde informatie wordt door Dooijewaard Nokverhogingen met aandacht samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Er wordt geen enkele garantie of verklaring gegeven terzake van de redelijkheid, juistheid of volledigheid van de informatie welke op de site wordt gepubliceerd of waartoe via de site toegang wordt geboden.

 

Dooijewaard Nokverhogingen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de (al dan niet door derden aangeboden) informatie op de website van Dooijewaard Nokverhogingen.

 

Dooijewaard Nokverhogingen behoudt zich dan ook het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of al geplaatste informatie in strijd is met de wet, de belangen van overige internetgebruikers, andere derden of het copyrightbeleid van Dooijewaard Nokverhogingen.

 

Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de sites. Voor meer informatie en/of vragen over met betrekking tot het disclaimerbeleid kan contact worden opgenomen via ons contactformulier.

 

Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.
Prijs- en typefouten voorbehouden.

Klantbeoordeling


8,7

/ bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaardnokverhogingen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!