Dakopbouw kopen

Ben je op zoek naar een slimme manier om meer ruimte en waarde aan je huis toe te voegen? Overweeg dan een dakopbouw! Met een dakopbouw creëer je extra leefruimte en benut je de onbenutte ruimte op je dak. Ontdek hier alles wat je moet weten over het plaatsen van een dakopbouw en de vele voordelen die het met zich meebrengt. Dooijewaard Nokverhogingen is een traditioneel bedrijf waarbij service en kwaliteit voor een betaalbare prijs voorop staat. Onze jarenlange ervaring op het gebied van het plaatsen van nokverhogingen, dakkapellen en Velux dakramen zorgt ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent. Of het nu gaat om het plaatsen van nokverhogingen, dakkapellen of dakramen: wij staan graag voor u klaar met deskundig advies en vakmanschap.

Win ruimte met verhogen

Een dakopbouw biedt de perfecte uitbreidingsmogelijkheid voor je huis. Door de opbouw van een extra verdieping op je dak, creëer je extra ruimte die je kunt gebruiken als slaapkamer, werkkamer, speelkamer of hobbyruimte. Het biedt je gezin meer comfort en functionaliteit.

 

Eenzijdige dakopbouw

Een verhoging van het dak aan één kant (eenzijdig), betekent dat het dakvlak aan de voor- of achterkant wordt verlengd. Hierbij geldt dat hoe breder de verlenging, hoe hoger de prijzen zijn, maar ook hoe meer ruimte u creëert.

 

Waardevermeerdering van je woning

Met een dakopbouw investeer je in de waarde van je huis. Het toevoegen van extra leefruimte verhoogt de aantrekkelijkheid van je woning op de vastgoedmarkt. Het is een slimme en waardevolle investering voor de toekomst. Bij het plaatsen van een dakopbouw besteden we aandacht aan isolatie en energiezuinigheid. Hierdoor blijft je woning goed geïsoleerd en bespaar je op je energiekosten.

 

Tweezijdige dakopbouw

Wanneer de opbouw tweezijdig is, zal een team het dak in zijn geheel een stuk verhogen. Dit kan alleen wanneer de constructie van het dak deze belasting aan kan. Het voordeel van tweezijdig verhogen is de vergroting van licht en ruimte.

Afwerking dakopbouw

U kunt uw dakopbouw bij ons ook van binnen volledig laten aftimmeren. Wij werken uw dakopbouw mooi af, door middel van vuren houten regels en gipskartonplaten.

Accessoires dakopbouw

Wij hebben een uitgebreide collectie accessoires voor uw dakopbouw. Zo kunt u bijvoorbeeld uw nokverhoging uitbreiden met een rolluik, zonnescherm, hor, ventilatierooster of een Velux dakvenster.

Klantbeoordeling


8,7

/ bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaardnokverhogingen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!