Nokverhoging in Almelo

Ben je op zoek naar extra ruimte in jouw huis in Almelo? Overweeg dan een nokverhoging! Met een nokverhoging creëer je eenvoudig extra leefruimte en benut je de zolder optimaal. Ontdek hier alles wat je moet weten over het plaatsen van een nokverhoging in Almelo en de voordelen die het met zich meebrengt. Dooijewaard Nokverhogingen is een traditioneel bedrijf waarbij service en kwaliteit voor een betaalbare prijs voorop staat. Onze jarenlange ervaring op het gebied van het plaatsen van nokverhogingen, dakkapellen en Velux dakramen zorgt ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent. Of het nu gaat om het plaatsen van nokverhogingendakkapellen of dakramen: wij staan graag voor u klaar met deskundig advies en vakmanschap.

Nokverhoging plaatsen in Almelo

Een nokverhoging biedt aanzienlijk meer stahoogte en vloeroppervlakte op de zolder. Hierdoor ontstaat er een volwaardige extra ruimte die je kunt gebruiken als slaapkamer, werkkamer, speelkamer of hobbyruimte. De functionaliteit van je huis wordt aanzienlijk vergroot.

 

Eenzijdige nokverhoging

Bij een éénzijdige nokverhoging bouw je een dakkapel op één zijde van je dak. Doordat deze bovenop het dak komt te staan heb je plots veel meer ruimte aan die kant. Je gaat als het ware je dak verhogen. De belangrijkste reden om dit te doen is meer bewandelbare ruimte te creëren. Maar ook bij een dak waar de ruimte al bewandelbaar is, kan je kiezen voor een nokverhoging om een gevoel van ruimte te verkrijgen. Daarnaast zorgt een nokverhoging ook voor heel wat extra lichtinval zodat je zolderruimte aangenamer wordt en je minder kunstlicht moet gebruiken. Een hele besparing op je energierekening.

Tweezijdige nokverhoging

Een tweezijdige nokverhoging is hetzelfde als een éénzijdige nok verhoging, maar dan over de twee zijden van je dak. Eigenlijk verhoog je hier het gehele dak op de plaats waar de nokverhoging komt. Hoe groot deze is en hoe diep ze gaat kan je helemaal zelf bepalen. Net zoals bij de éénzijdige nokverhoging krijg je een gevoel van ruimte en meer bewandelbare oppervlakte. Een tweezijdige nok verhoging vergroot de gehele ruimte en geeft een zee aan extra natuurlijk licht. Een kleine kruipzolder kan je op deze manier omtoveren tot een bruikbare kamer.

 

Vergunning nokverhoging Almelo

Voor een nokverhoging heb je altijd een vergunning nodig. Omdat het gaat om een dusdanig grote wijziging is het in Nederland verplicht een document aan te vragen dat zich laat omschrijven als de omgevingsvergunning. Deze nokverhoging vergunning geeft toestemming voor het plaatsen van een nokverhoging die ‘de omgeving veranderd. Onze medewerkers kunnen u helpen met het aanvragen van een vergunning en maken samen met u een ontwerp voor de positionering van de nokverhoging.

Gratis offerte nokverhoging Almelo

Ziet u een nokverhoging helemaal zitten? Vraag dan helemaal vrijblijvend een offerte aan en profiteer van topkwaliteit.

nokverhoging Nunspeet
nokverhoging nunspeet

Klantbeoordeling


8,7

/ bekijk alle reviews

Contact


Dooijewaard Nokverhogingen

Edisonweg 11
8071 RC Nunspeet
Gelderland

telefoon 0341 - 45 14 41
e-mail info@dooijewaardnokverhogingen.nl

Levering door heel Nederland


Wij leveren en plaatsen nokverhogingen, dakkapellen, dakramen en rolluiken door heel Nederland!